Η σχέση του Στέφανου (Π. Σκαρμέας) και της Ελπίδας (Π. Βιτετζάκη) περνάει μεγάλη κρίση. Εκείνη του ζητάει να χωρίσουν, αλλά ο Κωστής (Θ. Μπανούσης), μετά από χειριστικές κινήσεις του Στέφανου, ζητάει επίμονα από την Ελπίδα να μη χωρίσουν με τον μπαμπά του, φέρνοντάς την σε δύσκολη θέση. Η Ρένα (Ε. Ασημακοπούλου) ανακαλύπτει ότι ο Λουκάς (Ν. Βασιλειάδης) την απατάει και σοκάρεται.

Ο Στέφανος συγκρούεται για άλλη μια φορά με τον πατέρα του, τον Θωμά (Σ. Τζώρτζογλου), ενώ ο Άρης (Σ. Μιχαήλ) προκειμένου να μάθει στοιχεία για τον χαμένο αδερφό του, κάνει μια παρανομία.

Ο Μιχάλης (Κ. Φαλελάκης) μπαίνει στη διαδικασία να κάνει κι αυτός κάτι παράνομο, προκειμένου να μη βρει μπελά ο Άρης. Εν τω μεταξύ, η Όλγα (Ζ. Δούκα) και η Ελπίδα λαμβάνουν με ανώνυμη αλληλογραφία κάποια παράξενα κομμάτια από ένα παζλ, προκαλώντας την ανησυχία της Όλγας, που ζητάει από τον Γιώργο (Ο. Τζιόβας) να βρει ποιος τα στέλνει.

Ο Στέφανος, πιστεύοντας ότι κάτι τρέχει μεταξύ της Ελπίδας και του Άρη, επιτίθεται στον Άρη, ενώ μια πληροφορία που δίνει ο Μιχάλης στον Άρη για τον μικρό αδερφό του, αναπτερώνει τις ελπίδες του.

#AgriaGi

instagram.com/agriagi_skaitv.gr/

Πηγή: skai.gr