Ξεκίνησε να λειτουργεί ο σταθμός μεταφόρτωσης απορριμμάτων στο Σπαθοβούνι Κορινθίας


Επίσκεψη στον Σταθμό Μεταφόρτωσης απορριμμάτων, στο Σπαθοβούνι Κορινθίας, πραγματοποίησε ο δήμαρχος Κορινθίων, Βασίλης Νανόπουλος.

Ο δήμαρχος είδε από κοντά, τη διαδικασία μεταφοράς και απόθεσης απορριμμάτων και συνομίλησε με οδηγούς απορριμματοφόρων και με εργαζόμενους της δομής.

Οι εγκαταστάσεις της δομής, εντάσσονται στην ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων της Πελοποννήσου και έχουν να κάνουν με το γνωστό έργο ΣΔΙΤ.

δήμος Κορινθίων

Ο Βασίλης Νανόπουλος, είπε τα εξής, φεύγοντας απ’ το Σπαθοβούνι:

” Παρακολουθώ την διαδικασία από κοντά, οι επισκέψεις μου στον ΣΜΑ είναι συχνές γιατί θέλω να μην υπάρχουν προβλήματα και αν υπάρχουν να λύνονται άμεσα. Ο Δήμος Κορινθίων έχει ενταχθεί στην ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων λύνοντας ένα πρόβλημα ετών. Στόχος μου είναι η σταδιακή μείωση των απορριμμάτων με την αύξηση της ανακύκλωσης όπως έχω ξαναπεί, προκειμένου το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα να είναι θετικό και βέβαια να κατορθώσουμε να φτάσουμε σε μείωση δημοτικών τελών σε βάθος χρόνου. Αυτό όμως είναι ένα στοίχημα που πρέπει να το κερδίσουμε όλοι μαζί, δήμος και δημότες”.

Πηγή: ertnews.gr