Η μυστική θεραπεία τού Schumacher και η ιατρική φροντίδα των 115.000 λιρών την εβδομάδα


Η υγεία του Michael Schumacher εξακολουθεί να αποτελεί μυστήριο, αλλά φέρεται να έχει υποβληθεί πριν από λίγα χρόνια σε μια «μυστική» πρωτοποριακή ιατρική θεραπεία, αναζωπυρώνοντας τις ελπίδες ότι το θρυλικό αστέρι της Formula 1 θα μπορούσε να ανακάμψει.

Ο Michael Schumacher, γράφει η «The Sun», φέρεται να έχει λάβει ιατρική περίθαλψη που κοστίζει έως και 115.000 λίρες την εβδομάδα, καθώς η οικογένειά του και οι φίλοι του ελπίζουν ότι μπορεί να αναρρώσει από το τρομακτικό ατύχημα στο σκι το 2013, που του προκάλεσε έναν καταστροφικό εγκεφαλικό τραυματισμό.

Η υγεία του Σουμάχερ καλύπτεται από μυστικότητα από το ατύχημα και έπειτα, με την οικογένειά του να μοιράζεται ελάχιστες πληροφορίες και τις φήμες κάθε λίγο και λιγάκι να φουντώνουν, για το τι πραγματικά του συμβαίνει.

Από τις πληροφορίες που έχουν διαχρονικά δει το φως της δημοσιότητας, ο πρωταθλητής της Formula 1 έχει μια ομάδα 15 νοσηλευτών και γιατρών που του προσφέρουν φροντίδα όλο το 24ωρο.

Ο 53χρονος τέθηκε σε τεχνητό κώμα για σχεδόν έξι μήνες μετά το ατύχημα.

Αναφέρθηκε ότι μετά το ατύχημα στο σκι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση θρόμβων αίματος από τον εγκέφαλό του.

Όμως τον Ιούνιο του 2014 πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ώστε να μπορέσει να λάβει θεραπεία στο σπίτι της οικογένειάς του, κοντά στη λίμνη της Γενεύης, στην Ελβετία.

Η οικογένειά του φέρεται να αναγκάστηκε να πουλήσει το αγαπημένο ιδιωτικό τζετ και το εξοχικό σπίτι του Michael Schumacher στη Νορβηγία -αξίας περίπου 25.000.000 λιρών-, σε μια προσπάθεια να καλύψει τα ιατρικά του έξοδα.

Εκτοτε ελάχιστες πληροφορίες έχουν κυκλοφορήσει, με κάποιες εξ αυτών να υποστηρίζουν ότι ο Michael Schumacher είναι σε αναπηρικό καροτσάκι και μπορεί να…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο: e-daily.gr