Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ.)

Δεν έρχεται διάταξη για την «οριστική κατάργηση της μεταβατικότητας των ορίων ηλικίας» και το «πρόωρο τέλος στις συντάξεις πριν από τα 62».

Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης διαψεύδει κατηγορηματικά σημερινό δημοσίευμα της "Ελευθερίας του Τύπου" που  προαναγγέλλει διάταξη νόμου για την "οριστική κατάργηση της μεταβατικότητας των ορίων ηλικίας"  και το "πρόωρο τέλος στις συντάξεις πριν από τα 62"!Διαβάστε παρακάτω το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Υπουργείου

Δελτίο Τύπου

Αθήνα, 24/8/2017

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα βρίσκεται  εκτός τόπου και χρόνου. Όπως είναι  γνωστό, η σημερινή κυβέρνηση έχει νομοθετήσει από το 2015 (Ν. 4336/2015) μεταβατική περίοδο έως και το 2021 για τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης.  Η μεταβατική αυτή περίοδος ήδη εφαρμόζεται και  θα εξακολουθήσει να ισχύει κανονικά.
 
Για ακόμη μια φορά τα γνωστά κέντρα παραπληροφόρησης, παραβιάζοντας κάθε κανόνα δεοντολογίας και χωρίς καμία  προηγούμενη διασταύρωση, επιχείρησαν  ανεπιτυχώς να κατασκευάσουν "ειδήσεις".   
 
Ενημερώνουμε, δε, τον συντάκτη ότι το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας θα κατατεθεί στη Βουλή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, με ρυθμίσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα των εργαζομένων.


Δημοσιεύματα όπως το σημερινό, χωρίς κανένα ίχνος αξιοπιστίας και με τη γνωστή πολιτική σκοπιμότητα, το μόνο που επιδιώκουν είναι να σπείρουν τον πανικό στους ασφαλισμένους. Μάταιη προσπάθεια.

 


Πηγή: Taxheaven © Δείτε περισσότερα https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/36489

Βρίσκεστε εδώ: Home Νομοθεσία Δεν έρχεται διάταξη για την «οριστική κατάργηση της μεταβατικότητας των ορίων ηλικίας» και το «πρόωρο τέλος στις συντάξεις πριν από τα 62».