Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ.)

Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΣΤΕΓΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΗΝ ΕΣΠΕΘ

             

Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΣΤΕΓΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΣΠΕΘ

 

             

           Μετά τις συναντήσεις που είχε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ) με τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη και τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημήτρη Δεληγιάννη, κατανοώντας το μέγιστο πρόβλημα της έλλειψης στέγης,  παραχώρησαν προσωρινά στην ΕΣΠΕΘ, μια αίθουσα της Λέσχης Πολιτισμού Σ/Σταθμού ώστε να μπορούν να πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις με τα μέλη.

              Τις τελευταίες μέρες απαιτείται περισσότερο από ποτέ η ύπαρξη γραφείων στην Ένωση, λόγω πολλών δοσοληψιών που έχουν προκύψει με τα μέλη και συναδέλφους στρατιωτικούς.  Στο πρόβλημα αυτό ενέσκηψε ο Δήμος Λαρισαίων ώστε να λυθεί έστω προσωρινά το ζήτημα της στέγασης που ταλανίζει την παλαιότερη και μια από τις πολυπληθέστερες Ενώσεις των Ενόπλων Δυνάμεων, ώσπου να τακτοποιηθεί οριστικά το ζήτημα της στέγασης από την 1η ΣΤΡΑΤΙΑ όπως ο νόμος ορίζει.

              Η ΕΣΠΕΘ ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη, τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων κ. Δημήτριο Δεληγιάννη και την Υπεύθυνη Λεσχών Πολιτισμού κ. Δέσποινα Αράπκουλε για τη φιλοξενία και την τεράστια εξυπηρέτηση τόσο στην ΕΣΠΕΘ όσο και στα μέλη της.

 

                           

Βρίσκεστε εδώ: Home Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΣΤΕΓΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΗΝ ΕΣΠΕΘ