Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ.)

Η ΕΣΠΕΘ ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

    Αγαπητά μέλη της ΕΣΠΕΘ και λοιποί συνάδελφοι

    Η ΕΣΠΕΘ ως μια από τις πολυπληθέστερες Ενώσεις αλλά και η αρχαιότερη πρωτοβάθμια Ένωση στο χώρο της συλλογικής έκφρασης των Ενόπλων Δυνάμεων, προσπαθεί να στέκεται πάντοτε δίπλα στο συνάδελφο βοηθώντας από το δικό της μετερίζι σε οτιδήποτε χρειαστεί.

    Συλλογικότητα σημαίνει αλληλεγγύη στο συνάδελφο, αγόγγυστη ενασχόληση με θέματα που τον απασχολούν, προσπάθεια για λύσεις και ελάφρυνσή του, αγώνας για καλυτέρευση της υπηρεσίας του αλλά και της ζωής του όπου απαιτείται και είναι δυνατόν.

    Η συλλογικότητα όμως εμπεριέχει και την ομαδική διασκέδαση, την ομαδική προσπάθεια απομάκρυνσης από την πίεση της καθημερινότητας έστω και για λίγο, τη σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των συναδέλφων και των οικογενειών τους.

    Σ΄ αυτό το πλαίσιο η ΕΣΠΕΘ διοργανώνει διήμερη εκδρομή στα Ζαγοροχώρια της Ηπείρου στις 08 και 09 Δεκ 2018. Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της εκδρομής το οποίο περιλαμβάνει περιήγηση στα Ζαγοροχώρια, στο Καλπάκι (Πολεμικό Μουσείο) και στην Κόνιτσα και διαμονή σε ξενοδοχείο 4* στο Τσεπέλοβο. Όλα αυτά σε πολύ προσιτή τιμή, ώστε να μη σταθεί εμπόδιο στη συμμετοχή κάθε συναδέλφου. Προσβλέπουμε στη συμμετοχή ώστε να περάσουμε ένα ξέγνοιαστο διήμερο και να επιστρέψουμε πιο ορεξάτοι και με μεγαλύτερη διάθεση διεκδικήσεων, αφού οι μέρες που διανύουμε το επιβάλλουν περισσότερο. Επειδή όμως η διαθεσιμότητα του καταλύματος δεν είναι απεριόριστη και μπορεί να καλύψει 1 λεωφορείο το πολύ 56 θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

    Για περισσότερες πληροφορίες θα μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Πρόεδρο και το Γενικό Γραμματέα της ΕΣΠΕΘ.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ – ΚΟΝΙΤΣΑ -KAΛΠΑΚΙ

08/12  ΚΑΙ 09/12/2018

1η ΜΕΡΑ :ΛΑΡΙΣΑ – ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

     Συγκέντρωση και αναχώρηση  στις 07.00. από πάρκινγκ Κτελ , με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ άφιξη στα  πανέμορφα Ζαγοροχώρια ,θα επισκεφθούμε το κεντρικό Ζαγόρι και ξεκινάμε από το Μονοδένδρι .θα περάσουμε απο το πέτρινο δάσος και θα φτάσουμε στο παρατηρητήριο της χαράδρας . Συνεχίζουμε για   το μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής χτισμένο στη χαράδρα του Βίκου, όπου θα θαυμάσουμε το μαγευτικό φαράγγι στον Εθνικό Δρυμό Αώου ,χρόνος ελεύθερος  για μεσημεριανό φαγητό(έξοδα ατομικά) . Αναχώρηση για το ξακουστό γεφύρι του Κόκορη και το παραδοσιακό χωριό Κήπους με το τρίτοξο γεφύρι . Αναχώρηση για το Τσεπέλοβο. Τακτοποίηση στο ξεν/χείο. Δείπνο  στο ξεν/χείο. Διαν/ση.

2η ΜΕΡΑ :ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΛΑΡΙΣΑ

    Πρωινό και επίσκεψη στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Αναχώρηση για το Καλπάκι όπου θα επισκεφτούμε το πολεμικό μουσείο τα εκθέματα του οποίου αφορούν την  αντίσταση του Ελληνικού λαού στην επίθεση των Ιταλικών στρατευμάτων στον πόλεμο του 1940 - 41. Στο προαύλιο του μουσείου, υπάρχουν οι προτομές των πρωτεργατών και στην κορυφή του λόφου άγαλμα του Έλληνα φρουρού στρατιώτη. Συνεχίζουμε για το μοναστήρι της Παναγίας της Μολυβδοσκέπαστης .Το μοναστήρι κτίστηκε το 670 μ.Χ.απο τον αυτοκράτορα του Βυζαντίου Κων/νο τον Δ’ τον Πωγωνάτο .Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την Κόνιτσα  . Η Κόνιτσα είναι αναμφίβολα  μία από τις ομορφότερες ακριτικές περιοχές της Ελλάδας . Θα θαυμάσουμε το ξακουστό γεφύρι του Αώου που κτίστηκε το 1870 από το Ζιώγα Φρόντζο, και  το σπίτι του Γέροντα Παϊσιου . Χρόνος  ελεύθερος  για μεσημεριανό φαγητό (έξοδα ατομικά).  Αναχώρηση για Λάρισα με ενδιάμεση στάση για καφέ. Άφιξη το βράδυ. .

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 ΜΕΤΑΦΟΡΑ  ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ

1 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ( ΣΕ ΜΕΝΟΥ) ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ “ ΔΡΑΚΟΛΙΜΝΗ ΗOTEL”

ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ –ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΕΥΜΑΤΑ , ΠΟΤΑ, ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ,ΘΕΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ.

Βρίσκεστε εδώ: Home Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου Η ΕΣΠΕΘ ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ