Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ.)

Η ΕΣΠΕΘ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΣΠΕΘ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

             Την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018, αντιπροσωπεία του Προεδρείου της Ένωσής μας, πραγματοποίησε συνάντηση με μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας.

         Κατά την συνάντηση ενημερωθήκαμε για τα δρώμενα του Εμπορικού Συλλόγου και της αγοράς της Λάρισας και  από την πλευρά μας ενημερώσαμε το Σύλλογο περί της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας αλλά και γενικά για τα ισχύοντα στη συλλογική έκφραση των Ενόπλων Δυνάμεων. 
Συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν τα δύο σωματεία και εξετάσθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας επ’ ωφελεία των μελών εκατέρωθεν. Κοινά αποδεκτή άποψη ότι τα μνημονιακά χρόνια έπληξαν πολλές κοινωνικές ομάδες αλλά στάθηκαν και αφορμή για συνεργασίες και αλληλοβοήθειες. 
 
        Η ΕΣΠΕΘ ευχαριστεί τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας για την εγκάρδια φιλοξενία και  αναμένει με χαρά την υλοποίηση της συνεργασίας με σκοπό την ενίσχυση και υποστήριξη της τοπικής αγοράς της Λάρισας με παράλληλη προσφορά προνομίων  στα μέλη – συναδέλφους στρατιωτικούς. 
 
        Στην συνάντηση παρέστησαν από πλευράς Εμπορικού Συλλόγου ο Πρόεδρος κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, ο Β΄Αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Σίνης, η Γεν. Γραμματέας κ. Ελένη Λιάγκουρα,  ο Οικονομικός Επόπτης κ. Κωνσταντίνος Ευσταθίου, τα μέλη κ. Αθανάσιος Μαργαρίτης και κ. Χρήστος Φιλιππόπουλος και από πλευράς ΕΣΠΕΘ ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Κωνσταντίνος Παπαδούλης, ο Γεν. Γραμματέας κ. Χρήστος Καρανάσιος, ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας  κ. Λεωνίδας Κολονιώτης και το Μέλος κ. Νικόλαος Γκαμπλιάς.
 

 

Βρίσκεστε εδώ: Home Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου Η ΕΣΠΕΘ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΑΡΙΣΑΣ