Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ.)

Η ΕΣΠΕΘ στο Νίκο Παπαδόπουλο

 

 

             Τη Δευτέρα 04 Ιουν 2018, αντιπροσωπεία του Προεδρείου της Ένωσής μας, πραγματοποίησε συνάντηση με το βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Νικόλαο Παπαδόπουλο.

              Κατά τη συνάντηση, ενημερώθηκε ο κ. Βουλευτής περί της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας και γενικά περί του συνδικαλισμού στις Ένοπλες Δυνάμεις. Συζητήθηκαν αναλυτικά τα προβλήματα που απασχολούν τα μέλη της Ένωσης και τους στρατιωτικούς γενικότερα, όπως το αίτημα για τοποθέτηση των στελεχών στον τόπο συμφερόντων τους μετά την παρέλευση 25 ετών υπηρεσίας και μέχρι την αποστρατεία τους, την καθυστέρηση της αποζημίωσης των νυχτερινών ωρών απασχόλησης που ισχύει από 1-1-17 σύμφωνα με το νέο ειδικό μισθολόγιο, την αποκοπή των καταταγέντων τα έτη 1990 – 92  από τους παλαιούς ασφαλισμένους και τη βίαιη μετάβασή τους στα 40 έτη υπηρεσίας χάνοντας το δικαίωμα της πρόωρης αποστρατείας, το κόστος εξαγοράς των πέντε συντάξιμων ετών λόγω υπηρέτησης σε Μονάδες Εκστρατείας, το βαθμολογικό των Εθελοντών Μακράς Θητείας και άλλα.

              Η συζήτηση με τον κ. Νίκο Παπαδόπουλο διεξήχθη σε κλίμα φιλικό και θερμό, αναγνωρίζοντας το δίκαιο των αιτημάτων μας, δηλώνοντας ότι από την πλευρά του, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την προώθησή τους στον υπουργό και τελικά την επίλυσή τους.

              Στην συνάντηση παρέστησαν ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Κωνσταντίνος Παπαδούλης, αντιπρόεδρος κ. Θεόδωρος Τόπας, ο Γεν. Γραμματέας κ. Χρήστος Καρανάσιος και  ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας κ. Λεωνίδας Κολονιώτης.

 

                                          Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Βρίσκεστε εδώ: Home Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου Η ΕΣΠΕΘ στο Νίκο Παπαδόπουλο