Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ.)

Ε.Σ.ΠΕ.Θ: Συνάντηση γνωριμίας και συζήτηση επί θεμάτων της συλλογικής έκφρασης των Στρατιωτικών

 

   

 Αρ. Πρωτ.:66/2018

          Λάρισα 03 Μαρ 18

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

         

Αγαπητά Μέλη,

Μετά την αλλαγή του Ν.4494/2017, που αφορά το θεσμικό πλαίσιο μέσα στο οποίο θα δραστηριοποιούνται πλέον τα πρωτοβάθμια, όσο και το δευτεροβάθμιο συλλογικό όργανο των στρατιωτικών, έλαβαν χώρα αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της εκπροσώπησης των Διοικητικών Συμβουλίων (ΔΣ), καθώς και των αντιπροσώπων για το συνέδριο της Ομοσπονδίας (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ).

Ως Ε.Σ.ΠΕ.Θ συνεχίζουμε τη συλλογική προσπάθεια μέσω της ανάδειξης, προώθησης και ικανοποίησης των αιτημάτων των μελών μας, με γνώμονα πάντα το συνάδελφο. Το ΔΣ της Ε.Σ.ΠΕ.Θ, αποτελείται τόσο από παλιά και έμπειρα μέλη, όσο και νέα τα οποία διαθέτουν όρεξη για προσφορά και αποφασιστικότητα, για την υλοποίηση των στόχων που έχουν τεθεί από την Ένωσή μας.

Προσκαλούμε τα μέλη μας, για την ενημέρωση των πεπραγμένων του 1ου καταστατικού συνέδριου της Ομοσπονδίας, αλλά και τους λοιπούς συναδέλφους που επιθυμούν, σε μια συνάντηση, όπου θα αφουγκραστούμε τους προβληματισμούς, τυχόν προτάσεις, ιδέες και γνώμες σας, καθώς και τυχόν δυσχέρειες της καθημερινότητας, με σκοπό να τις αναδείξουμε στην Ομοσπονδία προς επίλυση τους.

Κατά τη συνάντηση αυτή θα παρευρεθεί ο Επίτιμος Πρόεδρος και Οικονομικός Σύμβουλος της ΕΣΠΕΘ Λγος (Ο) Ηλίας Νατσιούλας, ο οποίος θα τοποθετηθεί μιλώντας για το νέο ειδικό μισθολόγιο και τα τεκτενόμενα αυτού. 

Σας περιμένουμε όλους στη Λάρισα, στον πολυχώρο Bowlingεπί της οδού Βόλου, το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 και ώρα 18:00. Ο χώρος διαθέτει παιδότοπο, ενδείκνυται για οικογένειες, ώστε να μπορούν άπαντες να συμμετάσχουν στη συζήτηση, όταν σε διπλανή αίθουσα τα παιδιά μας θα ψυχαγωγούνται.

Κανείς δεν περισσεύει από τη συλλογικότητα και όλες οι απόψεις – προτάσεις είναι σεβαστές. Το Δ.Σ της Ε.Σ.ΠΕ.Θ, οφείλει αν μη τι άλλο να ενημερώνει τόσο τα μέλη του, όσο και τους λοιπούς συναδέλφους για όλα, ώστε οι διάφορες «σειρήνες» να μην παραπληροφορούν τις οποιεσδήποτε διαδώσεις, που δεν ευσταθούν.

Η παρουσία όλων είναι επιβεβλημένη!

  Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-

Πρόεδρος

 

Στέφανος Κουκουράβας

6983531360

-Ο-

Γεν. Γραμματέας

 

Χρήστος Καρανάσιος

6936178253

Βρίσκεστε εδώ: Home Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου Ε.Σ.ΠΕ.Θ: Συνάντηση γνωριμίας και συζήτηση επί θεμάτων της συλλογικής έκφρασης των Στρατιωτικών