Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ.)

ΕΣΠΕΘ: Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ

ΘΕΣΣΑΛΙΩΤΙΔΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΡΙΟΦΕΡΣΑΛΩΝ κκ. ΤΙΜΟΘΕΟ

 

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ), αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Υπλγο (ΕΜ) Στέφανο Κουκουράβα, το Γενικό Γραμματέα Ανθστη (ΤΧ) Χρήστο Καρανάσιο και τον Αντιπρόεδρο Ανθστη (ΤΧ) Κωνσταντίνο Παπαδούλη, στα πλαίσια των επαφών με θρησκευτικές και πολιτικές αρχές της ευρύτερης περιοχής Θεσσαλίας, συναντήθηκε με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κκ. Τιμόθεο, προκειμένου να λάβει την αρχιερατική του ευλογία και να συζητήσουν θέματα συνεργασίας και αλληλοβοήθειας, επ’ ωφελείας των συμπολιτών μας.

Η συνάντηση διεξήχθη σε θερμό και εγκάρδιο κλίμα και υπήρξε αμοιβαία επωφελής. Παρουσιαστήκαν επιγραμματικά οι θέσεις, οι σκοποί και οι επιδιώξεις της Ε.Σ.ΠΕ.Θ, αναλύθηκαν οι βασικοί άξονες δράσης και έγινε σχολιασμός της επικαιρότητας. Ο Σεβασμιότατος μας ενημέρωσε για τη φιλανθρωπική διακονία της Μητροπόλεως, στην πόλη της Καρδίτσας και των Φαρσάλων.

Ευχαριστούμε θερμά το Σεβασμιότατο κκ. Τιμόθεο για τη θερμή φιλοξενία και δεσμευόμαστε ότι θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε με τη βοήθεια του Θεού, να σταθούμε αρωγοί στο αξιοσέβαστο έργο που επιτελεί στο ποίμνιό του.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-

Πρόεδρος

 Στέφανος Κουκουράβας

6983531360

-Ο-

Γεν. Γραμματέας

 Χρήστος Καρανάσιος

6936178253

Βρίσκεστε εδώ: Home Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου ΕΣΠΕΘ: Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων