Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ.)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Ε.Σ.ΠΕ.Θ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΣΠΕΘ

Ευχαριστώ ολόψυχα όλες και όλους τους συναδέλφους που με στήριξαν στις εκλογές της 14ης Ιανουαρίου 2018 και με αναδείξανε 2ο σε ψήφους στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας, δεδομένου ότι συμμετείχα για πρώτη φορά σ’ αυτές ως υποψήφιος.

Σε όσες και όσους δεν με ψήφισαν, τους ευχαριστώ επίσης για την ενεργή συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία, αναδεικνύοντας τις εκλογές αυτές αντιπροσωπευτικές της βούλησης του εκλογικού σώματος.

Υπόσχομαι ότι μέσα από την θέση του Γενικού Γραμματέα της ΕΣΠΕΘ θα αγωνιστώ για τα δικαιώματα των στρατιωτικών χωρίς προκαταλήψεις και αποκλεισμούς, έτσι ώστε με τις αποφάσεις του ΔΣ να προασπίζονται τα δικαιώματα των μελών του με δίκαιο και αξιοκρατικό τρόπο.

Τέλος, θέλω να επισημάνω ότι συμμετέχοντας για πρώτη φορά στις εκλογές της ΕΣΠΕΘ ως υποψήφιος, διαπίστωσα την απόλυτη τήρηση των δημοκρατικών διαδικασιών και την αμεροληψία, τονίζοντας μάλιστα ότι υπήρξε μεγάλη συμμετοχή των συναδέλφων στην άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος, περιορίζοντας την αποχή. Προσδοκώ τη συσπείρωση κι άλλων συναδέλφων στην ΕΣΠΕΘ ώστε η φωνή μας να γίνει πιο δυνατή!!!!!!!

                                                                                             Με εκτίμηση

 

 

                                                                                     Χρήστος Καρανάσιος

                                                                                       ΕΜΘ Ανθστης (ΤΧ)

 

Βρίσκεστε εδώ: Home Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Ε.Σ.ΠΕ.Θ