Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ.)

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ε.Σ.ΠΕ.Θ (ΠΡΩΗΝ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ)


Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ), εύχεται περαστικά στον πρώην Γεν. Γραμματέα κ. Κούτσικο Δημήτριο, ο οποίος είχε την ατυχία να εμπλακεί, με ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. 

Δημήτρη,

Ελπίζουμε, μετά την χειρουργική επέμβαση, να ξεπεράσεις γρήγορα αυτή την αναποδιά και να επιστρέψεις γρήγορα στην οικογένειά σου γερός και δυνατός!

Ευχόμαστε να είναι η τελευταία περιπέτεια στη ζωή σου! Ο Θεός να σε έχει πάντα δυνατό!

Ολόθερμες ευχές για καλή ανάρρωση.

Επιπλέον ο πρώην Γεν. Γραμματέας μας κ. Δημήτρης Κούτσικος μας απέστειλε προσωπική ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ με την οποία εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους όσους επέδειξαν το ιδιαίτερο ενδιαφέρον κατά τη νοσηλεία του!

  

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

ΑΠΟ:     Λγος (ΠΒ) Κούτσικος Δημήτριος 

 

ΠΡΟΣ:   Γενικό Αρχίατρο κύριο Χριστόφορο Κωτούλα

              Αναπληρωτή Δντη  Διακλαδικού Καρδιοχειρουργικού Κέντρου  του 401

              ΓΣΝΑ

 

ΚΟΙΝ:    Κύριο Πάνο Καμένο, Υπουργό Εθνικής  Άμυνας

               Κύριο  Δημήτριο Βίτσα, Ανπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας  

               Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη, Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Εθνικής 

              Άμυνας

               Αντιστράτηγο  Κύριο Αλκιβιάδη Στεφανή, Αρχηγό Γενικού Επιτελείου

              Στρατού

               Ταξίαρχο (ΥΙ) κύριο Κοτλέα Παναγιώτη, Δντη 401 ΓΣΝΑ

             

 Λάρισα, 01 Δεκ 17

 

Αξιότιμοι κκ,

 

Mε την παρούσα επιθυμώ να εκφράσω, δημόσια τις πιο θερμές ευχαριστίες μου και την ευγνωμοσύνη μου στον άνθρωπο, τον επιστήμονα τον συνάδελφο, ο οποίος πραγματικά μου έσωσε τη ζωή.

 

Πρόκειται για τον Γενικό Αρχίατρο κ. Χριστόφορο Κωτούλα, Καρδιοχειρουργό, Αναπληρωτή Δντη του Διακλαδικού Καρδιοχειρουργικού Κέντρου στο 401 ΓΣΝΑ.

 

Μετά από ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισα και μετά από ταλαιπωρία τριών μηνών χωρίς να καταστεί δυνατό να βρεθεί λύση, απευθύνθηκα στον κ. Κωτούλα, ο οποίος με δέχθηκε, άκουσε το ιστορικό μου και αμέσως μου είπε τα εξής:

 

«Είσαι νέος άνθρωπος, οικογενειάρχης και εν ενεργεία Αξκός. Εδώ θα τα ψάξουμε και θα τα διερευνήσουμε όλα, θα βρούμε ακριβώς τι συμβαίνει, θα επέμβουμε να το διορθώσουμε και μου ξεκαθάρισε ότι δεν θα σταματήσει αν δεν με επιστρέψει  στην οικογένειά μου ΟΡΘΙΟ.»

 

Και το έκανε! Μου έσωσε τη ζωή! Ασχολήθηκε μαζί μου όσο κανένας. Με έψαξε υπομονετικά, βρήκε το πρόβλημα, απαιτήθηκε εγχείρηση στην καρδιά μου, με ενημέρωσε και με χειρούργησε άμεσα και με επιτυχία. Τήρησε τον λόγο του!  και εγώ επέστρεψα ΌΡΘΙΟΣ στην οικογένειά μου!

 

Πραγματικά αισθάνομαι ότι η υποχρέωση που έχω απέναντι στον κ. Κωτούλα, δεν μπορεί με τίποτα να περιοριστεί σε ένα απλό ευχαριστώ. Είμαστε τόσο εγώ προσωπικά, όσο και η οικογένειά μου  ευγνώμονες και κατάφερε να κάνει το «γολγοθά» που περνάγαμε με την σύζυγό μου πιο υποφερτό.

 

Τέλος θα ήταν σοβαρή παράλειψη αν δεν αναφερόμουνα και στην επιστημονική ομάδα του κ. Κωτούλα, λαμπροί επιστήμονες και Αξκοί όλοι τους καθώς και στο νοσηλευτικό προσωπικό, τόσο στις κλινικές που νοσηλεύτηκα όσο και στη ΜΕΘ στην οποία μάλιστα θεωρώ ότι απέκτησα  πολύ καλούς φίλους. Σοβαροί επαγγελματίες όλοι τους!

  

                                            Με ιδιαίτερη εκτίμηση, σεβασμό και ευγνωμοσύνη

 

                                                                     Δημήτριος Κούτσικος

                                                                            Λγος (ΠΒ)

Βρίσκεστε εδώ: Home Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ε.Σ.ΠΕ.Θ (ΠΡΩΗΝ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ)