Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ.)

Ε.Σ.ΠΕ.Θ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ Ε.Σ.ΠΕ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.ΠΕ.Θ

Π Ρ Ο Σ Κ Α Λ Ε Ι

τα μέλη της Ένωσης, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11:00 π.μ. στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας (Κεντρική Πλατεία Λάρισας επί της οδού Κύπρου). 

Επίσης απευθύνουμε κάλεσμα αλληλεγγύης σε όλα μας τα μέλη, για συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας αλλά και ρούχων, τα οποία θα προσφερθούν  στις κοινωνικές δομές τόσο του Δήμου Λάρισας, όσο και της Μητροπόλεως αυτού. 

Με το πέρας της εκδήλωσης (κοπή πίτας), θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Σ.ΠΕ.Θ με θέματα ημερήσιας διάταξης: 

α. Διοικητικός Απολογισμός Δ.Σ.

β. Οικονομικός Απολογισμός

γ. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.ΠΕ.Θ, Εξελεγκτικής Επιτροπής, καθώς και των Αντιπροσώπων για το Πανελλήνιο Συνέδριο Αντιπροσώπων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών, μέλος της οποίας είναι η Ε.Σ.ΠΕ.Θ, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 13 και επόμενα του καταστατικού της Ε.Σ.ΠΕ.Θ

δ. Ενημέρωση - Συζήτηση επί διαφόρων θεμάτων

Γνωρίζεται ότι από τους αντιπροσώπους που θα εκλεγούν για το Συνέδριο των Αντιπροσώπων της Ομοσπονδίας, θα εκλεγούν και οι αντιπρόσωποι της Ομοσπονδίας ως παρατηρητές στα συμβούλια μεταθέσεων των Κλάδων και ως μέλη στα Διοικητικά Συμβούλια των Μετοχικών Ταμείων των Κλάδων και των υπ.’ αυτών λογαριασμών, σύμφωνα με τις διατάξεις των παραγράφων 17 και 18 του άρθρου 50 του ν.4407/2016.

Προς τούτο όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για τα ανωτέρω όργανα της Ε.Σ.ΠΕ.Θ οφείλουν να υποβάλλουν προς το Δ.Σ της Ε.Σ.ΠΕ.Θ, σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 2 του άρθρου 13 του καταστατικού της Ε.Σ.ΠΕ.Θ, έως τις 14 Δεκ 2017, στέλνοντας e-mail στο (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">'+addy_text45386+'<\/a>'; //--> ), γραπτή δήλωση, ως κάτωθι:

  

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ Δ.Σ

 

ΠΡΟΣ

Το Δ.Σ της Ε.Σ.ΠΕ.Θ

 

Ο κάτωθι υπογεγραμμένος ……………………….………. (επίθετο – όνομα) του …………………. (πατρώνυμο), με αριθμό μέλους ………….., δηλώνω ότι επιθυμώ να συμμετάσχω ως υποψήφιος στις εκλογές, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 14 Ιαν 2017 και ώρα 13:00π.μ, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας (Κεντρική Πλατεία Λάρισας επί της οδού Κύπρου), για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ).

 

Λάρισα, ………… (ημερομηνία)

 

 

(υπογραφή)

 

  

 

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ

 

ΠΡΟΣ

Το Δ.Σ της Ε.Σ.ΠΕ.Θ

 

Ο κάτωθι υπογεγραμμένος ……………………….………. (επίθετο – όνομα) του …………………. (πατρώνυμο), με αριθμό μέλους ………….., δηλώνω ότι επιθυμώ να συμμετάσχω ως υποψήφιος στις εκλογές, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 14 Ιαν 2017 και ώρα 13:00π.μ, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας (Κεντρική Πλατεία Λάρισας επί της οδού Κύπρου), για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το Πανελλήνιο Συνέδριο Αντιπροσώπων της Ομοσπονδίας.

 

Λάρισα, ………… (ημερομηνία)

 

 

(υπογραφή)

 

Τονίζεται ότι η παρουσία σας κρίνεται αναγκαία και επιβεβλημένη!

Λάρισα, 29 Νοε 2017 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο

Πρόεδρος

  

Στέφανος Κουκουράβας

Ο

Γεν. Γραμματέας

 

Νικόλαος Γκαμπλιάς

Βρίσκεστε εδώ: Home Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου Ε.Σ.ΠΕ.Θ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ