Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ.)

Πρόσκληση για εκδήλωση με Ρωμανιά {Ασφαλιστικό-Συνταξιοδοτικό-Συντάξεις Χηρείας)

 
 
 
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
 
Αγαπητά μας μέλη και αγαπητοί Συνάδελφοι,
 
η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ) ως συνδιοργανωτής με το Σύλλογο Συζύγων Θανόντων (ΑΞ.Ι.Α) σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην εκδήλωση - ημερίδα που συνδιοργανώνει με άλλους φορείς της πόλης μας, στο Δημοτικό Ωδείο, την Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων, με κεντρικό ομιλητή τον κ. Ρωμανιά Γεώργιο.
 
Ο σκοπός της εκδήλωσης – ημερίδας είναι διττός. Αφενός ν' ακούσουμε να ενημερωθούμε, να στηρίξουμε το Σύλλογο Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α και αφετέρου ν' ακούσουμε,  να ρωτήσουμε, να συζητήσουμε επί του ευρύτερου θέματος του Ασφαλιστικού – Συνταξιοδοτικού με τον εργατολόγο – νομικό Ρωμανιά Γεώργιο.
 
Ακόμη και όσοι παρευρέθησαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΕΑΑΑ/Λάρισας με την παρουσία τους θα δείξουν ότι μπορούν να αφιερώσουν λίγο χρόνο για να υποστηρίξουν το δικαίωμα για αξιοπρέπεια και ​επιβίωση των κυριών που έχασαν το σύζυγό τους. Το οφείλουμε στους συναδέλφους που έφυγαν νωρίς από κοντά μας.
 
Τέλος, παρακαλούμε τις Ενώσεις - Συνδέσμους που κοινοποιείται το παρόν, να ενημερώσουν τα μέλη τους με e-mail ή με όποιον τρόπο εκτιμούν ότι θα είναι προσφορότερος, προκειμένου να παρευρεθούν στην εκδήλωση.
 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

-Ο-

Πρόεδρος

  

Στέφανος Κουκουράβας

6983531360

-Ο-

Γεν. Γραμματέας

 

Νικόλαος Γκαμπλιάς

6937024917,  *7024917

Βρίσκεστε εδώ: Home Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου Πρόσκληση για εκδήλωση με Ρωμανιά {Ασφαλιστικό-Συνταξιοδοτικό-Συντάξεις Χηρείας)