Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ.)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Ε.Σ.ΠΕ.Θ: Θεσμοθέτηση Επιδόματος Παραμεθορίου

 

ΕΝΩΣΗ   ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ  ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Ε.Σ.ΠΕ.Θ.)

 

 

ΠΡΟΣ: Υπουργό Εθνικής Άμυνας

            Κύριο

            Παναγιώτη Καμμένο

        Λάρισα, 31 Ιουλίου 2017

           

 

Κύριε Υπουργέ,

 

Το Δ.Σ. της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ), καθώς και ο οικονομικός της σύμβουλος, Λγός (Ο) ε.α κ. Ηλίας Νατσιούλας, σας εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες, καθόσον μετά και το Υπ.’ Αριθμ. 15/1 Φεβ 2015 έγγραφό μας, που σας υποβλήθηκε, (με συνημμένο σ΄ αυτό, το Υπ.’ Αριθμ. 2/93838/0021/25 Οκτ 2013 έγγραφο του Υ.Ο. και αντικείμενο θέματος την χορήγηση επιδόματος παραμεθορίου στα στελέχη των ΕΔ σε μόνιμη βάση), ενσκήψατε σε ένα μείζον ζήτημα για τον κλάδο μας. Επιδείξατε το ενδιαφέρον σας και μετά από διάστημα 2,5 ετών περίπου, το πρόβλημα που δημιουργούνταν με την καταβολή αυτού σε μορφή ΗΕΕ, επιλύθηκε με τη θεσμοθέτηση του επιδόματος παραμεθορίου για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, σύμφωνα με το Ν.4472/2017.

 

Πεποίθησή μας είναι πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, έτσι ώστε να χορηγείται το παραπάνω επίδομα και στις υπόλοιπες παραμεθόριες περιοχές της Ελλάδος, δίχως να υφίστανται διακρίσεις στα στελέχη των Ε.Δ (Σ.Ξ – Π.Α – Π.Ν), δημιουργώντας μια αίσθηση δικαίου, όπως ακριβώς ισχύει και στον υπόλοιπο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

 

Κύριε Υπουργέ,

 

Σε μια δύσκολη και απαιτητική, για εσάς, περίοδο, απεδείξατε έμπρακτα ότι η αντιμετώπιση των προβλημάτων του κλάδου μας, παραμένει πάντα, πρώτη σας προτεραιότητα.

 

 

Με Σεβασμό

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.ΠΕ. Θεσσαλίας

-Ο-

Πρόεδρος

 

-Ο-

Γεν. Γραμματέας

 

 

Στέφανος Κουκουράβας

Υπλγος (ΕΜ)

 

 

 

Γκαμπλιάς Νικόλαος

Υπλγος (ΥΠ)

 

 

 

Βρίσκεστε εδώ: Home Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Ε.Σ.ΠΕ.Θ: Θεσμοθέτηση Επιδόματος Παραμεθορίου