Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ.)

Ο Βουλευτής Ν. Λάρισας Κος Κατσαντώνης Γεώργιος της Ένωσης Κεντρώων έφερε το θέμα του Ασφαλιστικού 1990 - 1992 με αναφορά του στη ΒτΕ.

 
 
 
 
Διευκρινίσεις και λύσεις για την άνιση και δυσμενή διακριτική μεταχείριση των ενστόλων που κατετάγησαν στο στρατό κατά τη διετία 1990-1992, ζητά με αναφορά του προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης Γιώργο Κατρούγκαλο, ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης, όπως καταγγέλλεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης. Διαβάστε περισσότερα
 

Η Ένωση ευχαριστεί τον Κο Κατσιαντώνη Γεώργιο, για την κατάθεση της αναφοράς προς τους Υπουργούς και θα συνεχίσει την επαφή μαζί του, για την προβολή και επίλυση των θεμάτων που ταλανίζουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η αναφορά του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων έχει ως εξής:

 
ΠΡΟΣ:
 
· Υπουργό Εθνικής Άμυνας
 
· Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
 
ΘΕΜΑ: Σε απόγνωση οι ένστολοι για την άνιση και δυσμενή διακριτική μεταχείριση επί ασφαλιστικών θεμάτων του Στρατιωτικού Προσωπικού (Καταταγέντες 1990 – 1992).
 
Παρακαλούμε για την επαλήθευση ή τη διάψευσή σας, το σχετικό σχολιασμό και τις άμεσες ενέργειές σας περί του εν θέματι αναφερομένου δημοσιεύματος, το οποίο επισυνάπτεται στην παρούσα, προκειμένου για την πληροφόρησή σας, από τον επίσημο διαδικτυακό ιστότοπο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας.
 
 
 
 
Βρίσκεστε εδώ: Home Κοινοβουλευτική Δραστηριότητα Ο Βουλευτής Ν. Λάρισας Κος Κατσαντώνης Γεώργιος της Ένωσης Κεντρώων έφερε το θέμα του Ασφαλιστικού 1990 - 1992 με αναφορά του στη ΒτΕ.