Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ.)

Υπάρχουν και κάποιοι που ακούν...........

 

Ερώτηση προς τους Υπουργούς, Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης – Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας, σχετικά με τις Συντάξεις χηρείας και την κατάφωρη αδικία του άρθρου 12 Ν. 4387/2016.

 

Ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι μέσα στη Βουλή, που έλαβαν υπ όψιν τους, την ανοικτή επιστολή που έστειλα (βλ. http://www.espeth.gr/index.php/2013-04-28-11-21-40/324-anoikti-epistoli).

 

Ο Κος Δαβάκης ζητά από τους 4 Υπουργούς της Κυβέρνησης αν προτίθενται να επανεξετάσουν, τη συγκεκριμένη άδικη διάταξη, που πλήττει ιδιαιτέρως τις περιπτώσεις, όπου η σύζυγος του θανόντος δεν εργάζεται και η καταβολή της σύνταξης γίνεται με ηλικιακά κριτήρια.

 

Η συγκεκριμένη επιστολή εστάλη και σε πολλούς άλλους συναδέλφους του, αλλά μετά λύπης μου διαπίστωσα ότι, τους υπολοίπους φαίνεται να μην τους αγγίζει ένα τόσο ευαίσθητο θέμα που αφορά συντάξεις χηρείας συναδέλφων, οι οποίοι καθημερινά δίνουν και έδωσαν ακόμα και τη ζωή τους και μαζί μ’ αυτούς και οι αφανείς ήρωες της ιστορίας, οι οποίοι δεν είναι άλλοι παρά μόνο -οι γυναίκες τους και τα παιδιά-, οι οικογένειές τους.

 

 

                                                                                                                            -Ο-

                                                          ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Σ.ΠΕ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

 

 

 

                                                             ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΒΑΣ

 

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ (ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΧΗΡΕΙΑΣ).pdf

 

Βρίσκεστε εδώ: Home Κοινοβουλευτική Δραστηριότητα Υπάρχουν και κάποιοι που ακούν...........