Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ.)

8. ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ κ. ΚΩΝ/ΝΟ ΑΓΟΡΑΣΤΟ και ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κ. ΡΕΝΑ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ

Συνάντηση μελών ΔΣ της ΕΣΠΕΘ με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό και την Αντιπεριφερειάρχη κ. Ρένα Καραλαριώτου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Μέλη του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ) συνέχισαν τις επαφές με τις διοικητικές αρχές της περιοχής και συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό και την Αντιπεριφερειάρχη κ. Ρένα Καραλαριώτου.
 
H συνάντηση πραγματοποιήθηκε, στην έδρα της Περιφέρειας, μέσα σε ένα εγκάρδιο και φιλικό κλίμα και παρά τον εθιμοτυπικό χαρακτήρα της συνάντησης, συζητήθηκαν προβλήματα που απασχολούν τους Έλληνες στρατιωτικούς με σκοπό την προώθηση και επίλυση αυτών.
 
Το Δ.Σ. της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας, θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό και την κ. Ρένα Καραλαριώτου για την συμβολή τους στην προώθηση των προβλημάτων μας όπως και για την βούληση τους για συνέχιση των επαφών μας.
Βρίσκεστε εδώ: Home Συναντήσεις με Κόμματα 8. ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ κ. ΚΩΝ/ΝΟ ΑΓΟΡΑΣΤΟ και ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κ. ΡΕΝΑ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ