Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ.)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

 

                                                                                                 Αρ.  Πρωτ.:  100/2018  

                                                                                                Λάρισα, 04 Απρ  2018

 

                                                                       

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΥΛΛΕΧΘΕΝΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

 

            Αντιπροσωπεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ), αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Ανθστη (ΤΧ) Κωνσταντίνο Παπαδούλη, Αντιπρόεδρο Ανθστη (ΤΧ) Θεόδωρο Τόπα και Γενικό Γραμματέα Ανθστη (ΤΧ) Χρήστο Καρανάσιο,  στα πλαίσια των επαφών με θρησκευτικές αρχές της ευρύτερης περιοχής Θεσσαλίας, αλλά και της ενίσχυσης του φιλανθρωπικού έργου τους, επισκέφθηκε την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, προκειμένου να λάβει ευλογία, να συζητήσουν θέματα συνεργασίας και αλληλοβοήθειας επ’ ωφελεία των συμπολιτών μας αλλά και να συνδράμει το φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως, με ποσότητα τροφίμων που συνέλλεξαν μέλη της ΕΣΠΕΘ και άλλοι συνάδελφοι στρατιωτικοί .

Την αντιπροσωπεία της ΕΣΠΕΘ υποδέχθηκε ο Πρωτοσύγκελος Πανοσιολογιότατος πατήρ Αχίλλιος Τσούτσουρας. Η συνάντηση διεξήχθη σε θερμό και εγκάρδιο κλίμα και υπήρξε αμοιβαία επωφελής. Παρουσιαστήκαν επιγραμματικά οι θέσεις, οι σκοποί και οι επιδιώξεις της Ε.Σ.ΠΕ.Θ και έγινε σχολιασμός της επικαιρότητας.  Ο Πανοσιολογιότατος μας ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ιερή Μητρόπολη αλλά και για τη φιλανθρωπική διακονία της στην πόλη και σε ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας και μας ευχήθηκε Καλή Ανάσταση.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πανοσιολογιότατο πατέρα Αχίλλιο για τη θερμή φιλοξενία και δεσμευόμαστε, ότι θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε, με τη βοήθεια του Θεού, να σταθούμε και στο μέλλον αρωγοί στο αξιοσέβαστο έργο που επιτελείτε στο ποίμνιο της Ιεράς Μητροπόλεως.

            Τέλος υποβάλλουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στο Διοικητή του 303 Προκεχωρημένου Εργοστασίου Βάσης (303 ΠΕΒ), Σχη (ΤΧ) Παναγιώτη Τρικάζη για τη συμβολή του στην ανωτέρω συλλογή τροφίμων αλλά και για την παραχώρηση κατάλληλου χώρου στα εστιατόρια του Εργοστασίου όπου τοποθετήθηκε το κιβώτιο συλλογής των τροφίμων. 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-

Πρόεδρος

 

Κωνσταντίνος Παπαδούλης

Ανθστης (ΤΧ)

6955390657

-Ο-

Γεν. Γραμματέας

 

Χρήστος Καρανάσιος

Ανθστης (ΤΧ)

6936178253

Βρίσκεστε εδώ: Home Εκδηλώσεις ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ