Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ.)

Ομιλία - Ενημέρωση από τον Επίτιμο Πρόεδρο & Οικονομικό Σύμβουλο της ΕΣΠΕΘ κ. Νατσιούλα Ηλία

 

 

Στην εκδήλωση της 14ης Ιαν 2018 παρευρέθηκε ο Επίτιμος Πρόεδρος & Οικονομικός Σύμβουλος της Ε.Σ.ΠΕ.Θ κ. Ηλίας Νατσιούλας, καθώς και ο Επίτιμος Αντιπρόεδρος κ. Χρήστος Γραμμένος.

Ο Επίτιμος Πρόεδρος κ. Ηλίας Νατσιούλας κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στο νέο ειδικό μισθολόγιο, τονίζοντας ότι εφαρμόζεται από την 1-1-2018 με αναδρομική ισχύ από τη 1-1-2017 και αποτελεί τη λαιμητόμο ως επί το πλείστον για το χαμηλόβαθμο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων. Επίσης ιδιαίτερη μνεία έκανε, όσον αφορά το νέο ασφαλιστικό και τις αναδρομικές κρατήσεις στους παλαιούς ασφαλισμένους, καθώς και για το επίδομα αυξημένης ετοιμότητας το οποίο έπρεπε να χορηγείται, έως ότου δοθεί η νυχτερινή αποζημίωση. Τόνισε ότι πρέπει να σκεφτεί κανείς πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο παραίτησης διότι οι απολαβές της σύνταξης συνεχώς φθίνουν καθημερινά.

Τέλος κάλεσε όλα τα μέλη της Ε.Σ.ΠΕ.Θ να συσπειρωθούνε γύρω από το νεοεκλεγέν Δ.Σ., όποιο κι αν είναι αυτό, μέσω των αρχαιρεσιών που διεξάγονται. Έδωσε δε την υπόσχεση πως θα συνεχίσει την προσφορά του στην Ε.Σ.ΠΕ.Θ, για την επίλυση των οικονομικών θεμάτων που ταλανίζουν το προσωπικό των Ε/Δ.

Κλείνοντας ευχήθηκε καλή χρονιά και υγεία σε όλους!.

Βρίσκεστε εδώ: Home Εκδηλώσεις Ομιλία - Ενημέρωση από τον Επίτιμο Πρόεδρο & Οικονομικό Σύμβουλο της ΕΣΠΕΘ κ. Νατσιούλα Ηλία