Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ.)

Σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Προς

τα μέλη της Ε.Σ.ΠΕ.Θ

 

Σας γνωρίζεται ότι, τη Κυριακή 04 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 10:30π.μ, στην αίθουσα Bowling επί της Οδού Βόλου, μετά από απόφαση του Δ.Σ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας, θα συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση, με θέμα προς συζήτηση και απόφαση:

ΘΕΜΑ 1ο:       Την εναρμόνιση  και προσαρμογή του  καταστατικού στις διατάξεις του άρθρου 50 του Νόμου 4407/2016 (ΦΕΚ 134/27-07-2016)με σκοπό και την συμμετοχή της Ένωσης στη δευτεροβάθμια Οργάνωση, με την επωνυμία«Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών»και με έδρα της την Αθήνα.

ΘΕΜΑ 2ο:       Την τροποποίηση του και τον εκσυγχρονισμό των διατάξεων του για την καλύτερη λειτουργικότητα του Σωματείου,

ΘΕΜΑ 3ο:       Την   ανασύνταξη, νέα αρίθμηση  εδαφίων και παραγράφων, ως και τη συγχώνευση, κατάργηση ή μεταφορά άρθρων. 

ΘΕΜΑ 4ο:       Την Κωδικοποίηση του νέου επαναδιατυπωμένου καταστατικού με την επαναδιατύπωση, ανασύνταξη του κειμένου του.

ΘΕΜΑ 5ο:       Την εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για την ανάδειξη αρχαιρεσιών, με σκοπό τη συμπλήρωση των μελών του Δ.Σ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

ΘΕΜΑ 6ο:       Λοιπά θέματα προς συζήτηση.   

 

 

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για τη συμπλήρωση του Δ.Σ και της εξελεγκτικής επιτροπής, να υποβάλλουν προς το ΔΣ της ΕΣΠΕΘ, έως τις 4 Σεπ. 2016, αίτηση υποψηφιότητας.

 

Δικαίωμα συμμετοχής στην έκτακτη γενική συνέλευση της Ε.Σ.ΠΕ.Θ έχουν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της Ένωσης.

 

 

Ο Πρόεδρος

του Δ.Σ της Ε.Σ.ΠΕ.Θ

Υπλγός (ΕΜ) Στέφανος Κουκουράβας

Τηλ. 6932284116

 

 

Βρίσκεστε εδώ: Home Εκδηλώσεις Σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης