Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ.)

Συνεργασία της Ε.Σ.ΠΕ.Θ με το ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

                                                                                                         

Λάρισα, 28 Αυγ 2017

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

Αγαπητά μας μέλη,

 

Στα πλαίσια της αναζήτησης προσφορών - παροχών της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ) προς τα μέλη μας, αλλά και στο πλαίσιο της προσπάθειας μας για την βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης των οικογενειών μας, προχωρήσαμε σε συνεργασία με το «ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ», το οποίο μας προσφέρει ειδικές παροχές, όπως παρακάτω:  

EΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΠΟ ΙΑΣΩ:

Δωρεάν ιατρικές επισκέψεις σε επείγοντα περιστατικά στις εφημερεύουσες ειδικότητες του Παθολόγου, Καρδιολόγου, Γυναικολόγου και Γενικού Χειρουργού (εξαιρούνται υλικά και φάρμακα, εξετάσεις με τιμές ΦΕΚ).

Επισκέψεις σε ιατρούς των παρακάτω ειδικοτήτων: Παθολόγο, Καρδιολόγο, Γυναικολόγο, Γενικό Χειρουργό, στην τιμή των 20 €, κατόπιν ραντεβού.

Έκπτωση 10% και μέχρι του ποσού των 100€ στον τοκετό, ανεξαρτήτως θέσης (με ελεύθερη επιλογή ιατρού).

Έκπτωση 10% στη νοσηλεία στη Γενική κλινική (εξαιρούνται ειδικά υλικά και φάρμακα).

Ψηφιακή Μαστογραφία σε μηχάνημα τελευταίας γενιάς (Low Dose Radiation – ελαχιστοποιημένης δόσης ακτινοβολίας), στην τιμή των 35 €.

Ειδικά προνομιακά πακέτα εξετάσεων.

Τα μέλη της Ε.Σ.ΠΕ.Θ, επιδεικνύοντας την προσωπική κάρτα μέλους και την ταυτότητά τους, μπορούν να επισκέπτονται το ΙΑΣΩ, απολαμβάνοντας τις ειδικές παροχές - προνόμια υγειονομικής περίθαλψης.

Τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών μας, που δεν έχουν προσωπική κάρτα μέλους Ε.Σ.ΠΕ.Θ., θα προσκομίζουν την κάρτα μέλους του/της συζύγου τους, και την ταυτότητα ή το βιβλιάριο υγείας τους. Ενημερώνουμε τα μέλη μας, στα οποία δεν έχει χορηγηθεί ακόμα η κάρτα μέλους Ε.Σ.ΠΕ.Θ, πως βρισκόμαστε στη διαδικασία έκδοσής τους και σύντομα θα τους επιδοθεί.

Οι παροχές προς τα μέλη μας, από την συνεργασία μας αυτή, (αν λάβουμε υπόψη μας και την οικονομική συγκυρία), είναι πολύτιμες. Θεωρούμε ότι στοχεύουν στην βελτίωση της υγειονομικής μας περίθαλψης, λόγω της σωστής οριοθέτησης των στόχων του προγράμματος, των ανωτέρω ειδικών παροχών, η οποία υλοποιήθηκε κατόπιν της εξαιρετικής συνεργασία μας, με το Γενικό Διευθυντή της Γενικής Κλινικής - Ιδιωτικού Μαιευτηρίου Α.Ε «ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ» κ. Χρίστογλου Κων/νο.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

-Ο-

Πρόεδρος

 

Στέφανος Κουκουράβας

6983531360

 

-Ο-

Γεν. Γραμματέας

 

Νικόλαος Γκαμπλιάς

6937024917,  *7024917

Βρίσκεστε εδώ: Home Προσφορές Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου Συνεργασία της Ε.Σ.ΠΕ.Θ με το ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ