Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ.)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ΕΣΠΕΘ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018, αντιπροσωπεία του Προεδρείου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ), πραγματοποίησε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό.

              Κατά την συνάντηση ενημερώθηκε ο κ. Περιφερειάρχης για τις δράσεις της ΕΣΠΕΘ  αλλά και γενικά για τα ισχύοντα στη συλλογική έκφραση των Ενόπλων Δυνάμεων. Με τη σειρά μας ενημερωθήκαμε για  σημαντικά έργα κοινωνικής ωφέλειας που εκπονούνται, υλοποιούνται ή  προγραμματίζονται για το άμεσο μέλλον από την Περιφέρεια Θεσσαλίας με σκοπό να κάνουν τη ζωή των Θεσσαλών καλύτερη και ποιοτικότερη.

           Πραγματοποιήθηκε  ανταλλαγή απόψεων για ζητήματα που απασχολούν το σωματείο μας και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί σήμερα και συζητήθηκαν προοπτικές μεταξύ μας συνεργασίας.  

              Η ΕΣΠΕΘ ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό για τη θερμή κι εγκάρδια φιλοξενία  και  αναμένει με χαρά την πραγματοποίηση της υπόσχεσης για επίσκεψή του σε στρατιωτικό χώρο.

              Στην συνάντηση με τον κ. Κώστα Αγοραστό παρέστησαν από πλευράς ΕΣΠΕΘ ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Κωνσταντίνος Παπαδούλης, ο αντιπρόεδρος κ. Θεόδωρος Τόπας, ο Γεν. Γραμματέας κ. Χρήστος Καρανάσιος,  ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας  κ. Λεωνίδας Κολονιώτης και ο Ταμίας κ. Δημήτριος Κυρίτσης.

Βρίσκεστε εδώ: Home Uncategorised Η ΕΣΠΕΘ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ