Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ.)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ευχές ΕΣΠΕΘ για το Πάσχα 2018

                                                        

ΘΕΜΑ: Εθιμοτυπία (Ευχές για το Άγιο Πάσχα 2018)

Κάθε γιορτή είναι μια αφορμή να πούμε μια καλή κουβέντα, να θυμηθούμε όλους όσους λησμονήσαμε, έστω και με μια απλή ευχή που δηλώνει παρουσία, με μια ευχή που αναδεικνύει το συναίσθημά μας, με μια ευχή που δείχνει την αγάπη μας, το νιάξιμο στα αγαπημένα πρόσωπα, στους φίλους της καρδιά μας, μια αφορμή να επανασυνδεθούμε με όλους όσους η καθημερινότητα, τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και το άγχος της δουλειάς, μας απομάκρυναν…

            Ετούτο το Πάσχα ας αποτελέσει αφορμή επανασύνδεσης με απλές ευχές που θα στείλουμε σε όλους με ένα μήνυμα, μία κάρτα, με ένα απλό τηλέφωνο που δεν είναι τόσο απρόσωπο ή από κοντά που είναι το ιδανικότερο.

            Φέτος λοιπόν, ας πρωτοτυπήσουμε και ας ευχηθούμε σε όλους από την καρδιά μας, αποχαιρετώντας ότι παλιό στη ζωή μας, που μας καθηλώνει στο φόβο, στον πόνο και στο αιώνιο σκοτάδι. Να ανοίξουμε τα φτερά μας για να κάνουμε το λόγο και την αναγέννησή μας πράξη, ως αληθινοί πνευματοφόροι άνθρωποι, για να ακολουθήσουμε το Ανέσπερο Φως της Ελπίδας και της Αρετής, με πολλές ευκαιρίες πνευματικής ανάτασης.

            Ας γίνουμε όλοι μαζί «Εμείς» και ας ξεχάσουμε το αλαζονικό «εγώ» μας,  ακολουθώντας το δίδαγμα του Χριστού που θυσιάστηκε για το κοινό καλό, τονίζοντας την έννοια του πληθυντικού αριθμού…  

            Το ελπιδοφόρο μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου, να δώσει δύναμη και αισιοδοξία στις καρδιές όλων μας και ιδιαίτερα των συναδέλφων που κρατούνται παράνομα στις φυλακές της Τουρκίας και των οικείων των. Η σκέψη μας και η καρδιά μας είναι πάντα μαζί τους. Να ευχηθούμε και να ελπίσουμε αυτό το Πάσχα να επιστρέψουν και να το γιορτάσουν μαζί με τις οικογένειές τους!!!

Χρόνια Πολλά!!!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                  Ο Πρόεδρος                                                                    Ο Γεν. Γραμματέας

          Κωνσταντίνος Παπαδούλης                                                         Χρήστος Καρανάσιος

                 Ανθστης (ΤΧ)                                                                      Ανθστης (ΤΧ)                              

 

Βρίσκεστε εδώ: Home Uncategorised Ευχές ΕΣΠΕΘ για το Πάσχα 2018